2020 aloitus

COVID-19 ja kauden aloitus

PIKIPOIKIEN KAUSI KÄYNNISTYY NORMAALISTI HUHTIKUUSSA Kevät on aikaa, jolloin kalustomme alkaa näkyä taas katukuvassa ja PIKIPOJAT ahkeroivat pihoilla.Vaikka tämä kevät on erittäin poikkeuksellinen koko maailmassa, pyrimme silti palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman normaalisti ja tehokkaasti. COVID-19 aiheuttama tilanne vaikuttaa meistä jokaiseen. Ensisijainen tavoitteemme on pitää huolta työntekijöiden, asiakkaiden ja palveluntarjoajien terveydestä ja turvallisuudesta samalla kun täytämme palvelusitoumuksiamme.  Olemme ottaneet yrityksenä käyttöön Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksen mukaiset toimenpiteet minimoidaksemme työntekijöille ja asiakkaille aiheutuvat riskit. Näihin lukeutuvat mm. seuraavat toimenpiteet: Työntekijämme ovat töissä vain täysin terveinäTyöntekijöille tiedotetaan viruksen oireista sekä ehkäisy- ja havaitsemismenetelmistäOhjeistetaan työntekijöitä välttämään lähikontaktia kiinteistön asukkaiden kanssaKaikki työautot ovat varustettu käsien desifiointiaineella ja työntekijöitä on ohjeistettu noudattamaan hyviä hygieniakäytäntöjäKorkean riskin alueilta palanneisiin henkilöihin sovelletaan eristysaikaaTapaamiset peruutetaan toistaiseksi tai palaverit pidetään etäyhteyden avulla Taloyhtiöiden ei tule olla huolissaan asukkaiden terveydestä, koska työskentelemme pienissä työryhmissä ulkotiloissa. Tämän lisäksi emme tule myöskään käyttämään taloyhtiön yhteisiä tiloja. Mahdollisuuksiemme mukaan tulemme myös tukemaan ja auttamaan pieniä yrityksiä näinä vaikeina aikoina.  Kiitämme luottamuksestasi PIKIPOIKIIN, ja meillä on ilo jatkossakin palvella Teitä.

Pikipojat laajentaa toimintaa Pirkanmaalle

Pikipojat laajentavat toimintaa 1.6.2018 alkaen myös Pirkanmaan alueelle. Keskitymme palvelemaan taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen lisäksi myös kuluttajia. Pääset tapaamaan meitä Tampereella järjestettävässä Real Estate Expo 2018 tapahtumassa osastolla nro 18, 23.5 - 24.5 välisellä ajalla. Messuille pääset osallistumaan maksutta rekisteröitymällä tästä linkistä: Real Estate Messut 2018 / Osasto 18 

Kausi on avattu

Kevät on vahvasti läsnä ja olemmekin käynnistäneet asfaltti- ja kattohuollon työt. Huhtikuun aikana keskitymme pienempiin korjausasfaltointeihin ja kattojen vuositarkastuksiin.  

...
...

Ajankohtaista.

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.

Pikipojat