Kattohuolto.

KATON korjaus KANNATTAA - PIDEMPI ELINKAARI TUO SÄÄSTÖJÄ MONELLA TAVALLA

 

• TARKASTUKSET

• HUOLLOT & PUHDISTUKSET

• KATTOVUODON KORJAUS

• KATON MAALAUS

• SAMMALEEN POISTO KATOLTA

• PINNOITUKSET

• EHEYTYKSET

 

 

Usein katolla ei käy kukaan ja katto jää huoltamatta muun kiinteistönhuollon yhteydessä. Säännöllinen kattohuolto tuo kuitenkin kiinteistölle säästöä ja ennaltaehkäisee vaurioita. Huoltoon kuuluu luonnollisesti myös sammaleen poisto ja muut katon puhdistustyöt. Katon elinkaari pitenee jopa kymmenillä vuosilla, kun ongelmat huomataan ja korjataan heti.

 

Tiivistys- ja eheytystyöt katolla suoritamme testatuilla, kustannustehokkailla ja pitkän elinkaaren omaavilla menetelmillä.

 

Vuosihuoltokohteissamme olemme panostaneet erityisesti tehokkaaseen, selkeään ja laajaan raportointiin.

 

KYSY LISÄÄ VUOSIHUOLTOSOPIMUKSESTA!

Tiesitkö?

 

Rakennuksen käyttöikätavoitteella on oleellinen merkitys koko rakennuksen suunnitteluun. Samoin käyttöikätavoite vaikuttaa katon suunnitteluun, kun määritellään rakennuksen yläpohjan rakenne, valitaan siinä käytettävät materiaalit ja suunnitellaan katon yksityiskohdat. Yläpohjarakenteen käyttöikätavoite on yleensä 25–50 vuotta. Varsinaisen vesikatteen osalta sen tulisi aina olla 50 vuotta.

 

 

MIKSI HUOLTAA KATTOA?

hUOPAkaton, PELTIkaton JA TIILIKATon PINNOItus  

 

Katon pinnoitukseen käytämme korkealuokkaisia pinnoitteita, joista osa on meidän oman maahantuoman valmistajan tuotteita.

 

Ennen pinnoitusta on tärkeää on myös pestä katto oikeanlaisilla tuotteilla, koska oikein tehty pohjatyö antaa katolle sen lopullisen pitkän käyttöiän.

 

Tarjoamamme laadukkaat tuotteet ja työmenetelmät katon pinnoituksen eri vaiheisiin takaavat katollesi moninkertaisen käyttöiän. 

 

Huopakaton uusiminen on usein kallista ja monessa tapauksessa jopa turhaa. Huopakaton pinnoitus on usein järkevin ratkaisu kun vesikatteesen ei ole ehtinyt tulla laajempia vaurioita. Meiltä saat  kustannustehokkaan ratkaisun huopakaton pinnoitukseen ainutlaatuisella pinnoittella, joka pidentää elinkaarta vuosilla. 

 

PIKIPOJILTA luonnistuu katon pinnoitus kattotyypistä riippumatta - kysy meiltä lisää!

kattovuodon korjaus ja ennaltaehkäisy

Laadukkailla tuotteilla kuten Enkopur® pidennetään taloudellisesti kattojen elinkaarta. Saksalainen Enkopur® – takuutiivistysmenetelmä ratkaisee yleisimmät tiiveysongelmat vesikattojen ongelmakohdissa kuten läpiviennit, liitokset, saumat sekä reiät.

 

Enkopur® on nestemäinen, 1-komponenttinen polyuretaanimassa, joka vulkanoituu pysyväksi joustavaksi kalvoksi. Tuote soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Erityisesti paikallisten vaurioiden ja ongelmakohtien tiivistämiseen Enkopur® -menetelmä

on taloudellisesti järkevä vaihtoehto.

 

Enkopur® sopii erinomaisesti myös parvekkeiden ja terassien vesieristämiseen.

MEIDÄN KAUTTA MYÖS PELTIKATON MAALAUS! 

 

Pyydä tarjous.

Lähetä

Nimi / Yritys:

Pakollinen kenttä.

Kiitos!

Viestisi on lähetetty onnistuneesti.

Kohteen tiedot / Osoite:

Pakollinen kenttä.

Puhelinnumero:

Pakollinen kenttä.

Email:

Pakollinen kenttä.

Lisätiedot:

This field is required.

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.

Pikipojat